İZMİR ALİAĞA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 EĞİTİM VİZYONU ÇALIŞTAYI ALİAĞA’DA YAPILACAK…

2023 EĞİTİM VİZYONU ÇALIŞTAYI ALİAĞA’DA YAPILACAK…

16-12-201816-12-201816-12-201816-12-2018´Güçlü yarınlar için’
#DeğişimİzmirdenBaşlıyor
#DeğişimAliağadanBaşlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı´nın açıkladığı 2023 Eğitim Vizyonu, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nce düzenlenecek ve akademisyenlerin, eğitim paydaşlarının, sivil toplum kuruluşlarının, sendika temsilcisinin katılacağı çalıştayda masaya yatırılacak.
Öğrenme analitiği araçlarıyla veriye dayalı yönetim, ölçme ve değerlendirme, okulların finansmanı, insan kaynaklarının geliştirilmesi ve yönetimi, okulların teftiş hizmetleri, rehberlik ve psikolojik danışmanlık, özel yetenekliler, özel eğitim, öğrenme süreçlerinde dijital içerik ve beceri destekli dönüşüm, yabancı dil eğitimi, erken çocukluk, temel eğitim, fen ve sosyal bilimler liseleri, mesleki ve teknik eğitim liseleri, imam hatip orta okulları ve liseleri, hayat boyu öğrenme, özel öğretim ve ortaöğretimlerdeki sorunlar gibi birçok farklı konu başlığının masaya yatırılacağı çalıştay önümüzdeki günlerde Aliağa’da düzenlenecek.
Çalıştay için Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan başkanlığında bir komisyon oluşturuldu. Kaymakamlık Toplantı Salonunda bir araya gelen komisyon görev dağılımı yaptı. Önümüzdeki günlerde çalıştayın yeri ve tarihi belirlenerek kamuoyuna duyurulacak…

Siteler Mh. Şehit Binbaşı Yavuz Başayar Cd. Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü No 9 Aliağa /İZMİR - 0232 616 18 44

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.